Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης ενοικιάσεις αυτοκινήτων – Ride and Drive

Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης Ενοικιάσεις αυτοκινήτων από την Ride and Drive

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων Ride And Drive εξυπηρετούν πλήρως με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα το Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία». Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται μόλις 2 χιλιόμετρα από την περιοχή του Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης.

Ανάλογα με την ώρα άφιξης της πτήσης σας ο υπάλληλος μας σας περιμένει, για να σας παραλάβει, στον χώρο των αφίξεων του αεροδρομίου με μια επιγραφή με το λογότυπο της εταιρίας μας Ride And Drive. Κατόπιν σας μεταφέρουμε στις εγκαταστάσεις μας με mini-bus της εταιρίας, για την παραλαβή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας. Εκεί με μια σύντομη διαδικασία, κατά την περαίωση του συμβολαίου, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την ασφάλεια την ενοικιάσεων της αρεσκείας σας. Η μετακίνηση από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης μέχρι τα γραφεία μας είναι μόλις 5 λεπτά.

Με την ενοικίαση αυτοκινήτου από την Ride And Drive διατίθεται οδικός χάρτης μέσα στο αυτοκίνητο και επίσης το προσωπικό μας, σας παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για να περιηγηθείτε στις όμορφες περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. Η παράδοση του οχήματος στο τέλος της μίσθωσης του γίνεται πάλι στα κεντρικά μας γραφεία.

Οι μαγευτικές παραλίες της Χαλκιδικής απέχουν μόλις λίγα χιλιόμετρα από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. Τα σύγχρονα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης μπορούν να ικανοποιήσουν όλων των ειδών τις ανάγκες των τουριστών τους.

Η μετακίνηση σας από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» μέχρι το κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι ολιγόλεπτη και εύκολη. Επισκεφθείτε τα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης γνωρίζοντας τον πολιτισμό και την ιστορία της. Μη χάσετε την ευκαιρία να συμβουλευτείτε τις πληροφορίες που παρέχουμε μέσω της ιστοσελίδας μας στο places to visit (μέρη να επισκεφτείτε).

Θα σας καλοδεχτούμε στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. Σας ευχόμαστε καλή διαμονή και σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Ride And Drive.

08:30 – 20:00 (Monday – Friday)
09:00 – 17:00 (Saturday)
closed on Sundays and public holidays
15km Thessaloniki - Perea 57001 Thessaloniki Greece00302310600024info@rideanddrive.grRide And DriveRide And Drive
4.98 5 26