Ιερισσός

 

Η Ιερισσός Χαλκιδικής βρίσκεται στην τρίτη χερσόνησο της Χαλκιδικής και είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο χωριό του Δήμου Σταγείρων-Ακάνθου. Απέχει 100 χλμ από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, δηλαδή περίπου 1 ώρα απόσταση με το ενοικιαζόμενό σας αυτοκίνητο το οποίο μπορείτε να παραλάβετε από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.
Η Ιερισσός Χαλκιδικής αποτελεί σημαντικό λιμάνι στη Βόρεια Ελλάδα με πλούσιο αλιευτικό στόλο και τα ψάρια του κόλπου της Ιερισσού είναι γνωστά σε όλους για τη νοστιμιά τους.
Οι πανέμορφες παραλίες της καθώς και η νυχτερινή της διασκέδαση, καθιστούν την Ιερισσό Χαλκιδικής μοναδικό τόπο διακοπών. Υπάρχουν πολλά καταλύματα δίπλα στη φημισμένη αμμουδερή παραλία, καθώς και 2 κάμπινγκ.
Η αξιόλογη κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα των κατοίκων της Ιερισσού Χαλκιδικής έρχεται από τα βάθη των αιώνων και αντιπροσωπευτικό δείγμα της είναι ο μεγάλος αριθμός αξιόλογων δημοτικών τραγουδιών που παραμένουν ζωντανά στο χρόνο και τραγουδιούνται μέχρι σήμερα.
Σας προτείνουμε λοιπόν να ενοικιάσετε ένα οικονομικό ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την εταιρία μας και από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, και να κάνετε ένα τουρ στα χωριά της τρίτης χερσονήσου της Χαλκιδικής, και απαραιτήτως στην πανέμορφη και καταπράσινη Ιερισσό της Χαλκιδικής.

Προσφέρουμε ιδιωτική μεταφορά (transfer) από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στην Ιερισσό Χαλκιδικής