Καλαμίτσι

 

Το Καλαμίτσι βρίσκεται στη δεύτερη χερσόνησο της Χαλκιδικής, τη γνωστή και καταπράσινη “ΣΙΘΩΝΙΑ” , και στο νοτιότερο άκρο αυτής.
Απέχει 140 χλμ από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, δηλαδή περίπου μιάμιση ώρα απόσταση με το ενοικιαζόμενό σας αυτοκίνητο το οποίο μπορείτε να παραλάβετε από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης σε πολύ οικονομικές τιμές.
Αποτελεί έναν από τους πιο όμορφους και γραφικούς παραθαλάσσιους οικισμούς της Χαλκιδικής, προσφέροντας στον επισκέπτη και την δυνατότητα για ένα τουρ στις γύρω περιοχές (Συκιά, Σάρτη, Ν. Μαρμαρά )
Το Καλαμίτσι Χαλκιδικής είναι γνωστό για την μοναδική χρυσαφένια παραλία του και τα καταγάλανα νερά του και αποτελεί το πλέον κατάλληλο μέρος για ήσυχες διακοπές.
Το Καλαμίτσι Χαλκιδικής λοιπόν, αποτελεί έναν προορισμό που δεν πρέπει να λείπει από τις καλοκαιρινές σας διακοπές στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Δεν έχετε παρά να ενοικιάσετε ένα οικονομικό ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την εταιρία Ride and Drive που είναι κοντά στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και σε λιγότερο από 90 λεπτά οδήγησης θα έχετε φτάσει στο πανέμορφο και καταπράσινο Καλαμίτσι Χαλκιδικής.

Προσφέρουμε ιδιωτική μεταφορά (transfer) από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στο Καλαμίτσι Χαλκιδικής