Κορινός

 

Ο Κορινός είναι μια παραθαλάσσια κωμόπολη του Δήμου Κατερίνης του Νομού Πιερίας. Απέχει από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης 73 χλμ, δηλαδή περίπου μία ώρα οδήγηση με το ενοικιαζόμενό σας αυτοκίνητο το οποίο μπορείτε να ενοικιάσετε από την εταιρίας μας σε πολύ οικονομικές τιμές.
Βρίσκεται σε απόσταση 8 χλμ. από την Κατερίνη και μαζί με το μικρό χωριό Παραλία Κατερίνης αποτελεί τη Δημοτική Ενότητα Κορινού.
Τα καλοκαίρια τον Κορινό επισκέπτονται αρκετοί τουρίστες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι περισσότεροι από αυτούς πηγαίνουν κυρίως στα κάμπινγκ του, για τα οποία φημίζεται ο Κορινός Κατερίνης, και στα παραλιακά ξενοδοχεία του. Αξίζει να τονίσουμε πως η παραλία του Κορινού έχει διακριθεί με γαλάζια σημαία και θεωρείται μία από τις ομορφότερες και πιο καθαρές της περιοχής.
Επομένως, εύκολα διαπιστώνει κανείς πως κάνοντας ένα τουρ στην περιοχή της Πιερίας με το ενοικιαζόμενό σας αυτοκίνητο, το οποίο θα παραλάβετε από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, δεν πρέπει παραλείψετε να επισκεφτείτε και τον Κορινό Κατερίνης, ο οποίος διακρίνεται για τον έντονο τουρισμό την περίοδο του καλοκαιριού και για τις όμορφες και καθαρές παραλίες του.

Προσφέρουμε ιδιωτική μεταφορά (transfer) από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στον Κορινό