Κρυοπηγή Κασσάνδρα Χαλκιδικής – Ride and Drive rent a car

Η Κρυοπηγή της Χαλκιδικής είναι ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Χαλκιδικής καθώς είναι χτισμένη πάνω από ένα γραφικό κολπάκι ενός πευκόφυτου λόφου, κοιτώντας τον Τορωναίο κόλπο. Απέχει 75 χλμ. από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης όπου και βρίσκεται η εταιρία ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Ride and Drive rental car. Το όνομα της προέρχεται από τις φυσικές πηγές κρύου νερού που υπάρχουν στην περιοχή.
Ο συνδυασμός του καταπράσινου βουνού με την πεντακάθαρη θάλασσα ανάγει την περιοχή σε ένα αξιόλογο τουριστικό προορισμό που πρέπει να επισκεφθείτε με ένα οικονομικό ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την εταιρία Ride and Drive car hire που βρίσκεται σε απόσταση 3χλμ από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, επιλέγοντας μεταξύ ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων δωματίων και κάμπινγκ του ΕΟΤ για άνετη και ευχάριστη διαμονή.
Επισκεφθείτε την όμορφη Κρυοπηγή που βρίσκεται στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, άνετα και οικονομικά με ένα από τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα της Ride and Drive rent a car.

Προσφέρουμε ιδιωτική μεταφορά (transfer) από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στην Κρυοπηγή