Λεπτοκαρυά

 

Η Λεπτοκαρυά είναι μια παραλιακή κωμόπολη, που υπάγεται στο Δήμο Ανατολικού Ολύμπου. Βρίσκεται σε απόσταση 90 χλμ από την πόλη της Θεσσαλονίκης και 105 χλμ από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. Επομένως, απέχει περίπου 1 ώρα με το ενοικιαζόμενό σας αυτοκίνητο το οποίο μπορείτε να ενοικιάσετε από την εταιρία μας σε πολύ οικονομικές τιμές.
Η απόσταση από την Παραλία της Κατερίνης είναι 26 χιλιόμετρα. Οι κάτοικοι στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς ασχολούνται κυρίως με τουριστικές επιχειρήσεις. Γραφική είναι η παλιά Λεπτοκαρυά, στην οποία την Παρασκευή μετά το Πάσχα γίνεται παραδοσιακό πανηγύρι. Στην Λεπτοκαρυά υπάρχουν επίσης πολλές κατασκηνώσεις και αρκετά κάμπινγκ.
Η Λεπτοκαρυά της Κατερίνης βρίσκεται στις ανατολικές υπώρειες του Ολύμπου και αποτελεί τουριστικό κέντρο. Οι παραλίες της προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Μια επίσκεψη στην Λεπτοκαρυά επιβάλλεται αν διαλέξετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές την περιοχή της Πιερίας. Ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος για να φτάσετε εκεί είναι με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό. Η εταιρία μας, η οποία απέχει μόλις 3 χλμ από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, μπορεί να σας ενοικιάσει ένα καινούριο και αξιόπιστο αυτοκίνητο στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Προσφέρουμε ιδιωτική μεταφορά (transfer) από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στην Λεπτοκαρυά