Νέοι Πόροι

 

Οι Νέοι Πόροι είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό της Πιερίας. Απέχει 43 χιλιόμετρα από την Κατερίνη και 115 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.
Χαρακτηριστικό των Νέων Πόρων Κατερίνης είναι η εκτεταμένη αμμώδης παραλία ( 5 χιλιόμετρα ) η οποία κάθε καλοκαίρι κατακλύζεται από χιλιάδες τουρίστες. Θα μπορούσε να πει κανείς πως το χωριό αποτελεί πρότυπο πολεοδομικού σχεδίου, καθώς έχει τεράστιους δρόμους και πλατείες. Μόλις 5 χιλιόμετρα βορειότερα είναι ο παραδοσιακός οικισμός των Παλαιών Πόρων ο οποίος είναι ένας πολύ όμορφος και γραφικός οικισμός. Οι Νέοι Πόροι Κατερίνης διαθέτουν πολυάριθμα ξενοδοχεία, ξενώνες, εστιατόρια και ταβέρνες με καλό φαγητό, καθώς και έντονη νυχτερινή διασκέδαση.
Η ακτή τους είναι η νοτιότερη ακτή της Πιερίας, δίπλα στον εκτεταμένο υδροβιότοπο, στο βόρειο τμήμα του Δέλτα του Πηνειού. Το ορεινό αυτό χωριό ανακαινίζεται συνεχώς ως καλοκαιρινό θέρετρο.
Αξίζει κανείς λοιπόν να κάνει ένα τουρ στην περιοχή της Πιερίας και να επισκεφτεί τους Νέους Πόρους Κατερίνης με το οικονομικό ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο το οποίο μπορεί να παραλάβει από την εταιρίας μας και από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης σε προσιτές και οικονομικές τιμές.

Προσφέρουμε ιδιωτική μεταφορά (transfer) από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στους Νέους Πόρους