Πλάκα Λιτοχώρου

 

Η Πλάκα Λιτοχώρου βρίσκεται σε απόσταση 100 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, από όπου και μπορείτε να ενοικιάσετε ένα οικονομικό ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.
Απέχει 20 χιλιομέτρα από την παραλία της Κατερίνης, και η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω του Εθνικού Αυτοκινητόδρομου Ε75 (κόμβος Λιτοχώρου) και του Σιδηρόδρομου (Σταθμός Λιτοχώρου).
Η Πλάκα Λιτοχώρου είναι μια ακτή που συνδυάζει βράχια και βότσαλα μέσα σε γραφικούς φυσικούς όρμους και πλατιές χρυσαφένιες αμμουδιές με καταγάλανα νερά. Βρίσκεται πολύ κοντά στο περίφημο βουνό του Ολύμπου και αξίζει να σημειωθεί πως βραβεύεται κάθε χρόνο με τη Γαλάζια σημαία της Ευρώπης.
Κάθε χρόνο εκατοντάδες τουρίστες επισκέπτονται την περιοχή. Δεν είναι τυχαίο πως στην Πλάκα Λιτοχώρου υπάρχει μεγάλος αριθμός οργανωμένων κάμπινγκ και επιπλωμένων δωματίων και διαμερισμάτων. Η Πλάκα Λιτοχώρου φημίζεται επίσης για τις πολυάριθμες ψαροταβέρνες με τα ολόφρεσκα ψάρια και τους πολύ νόστιμους μεζέδες .
Η περιοχή προσφέρεται για κάθε τύπο διακοπών, καθώς μπορεί να συνδυάσει την ηρεμία με την έντονη νυχτερινή διασκέδαση στα πολυάριθμα μπαρ που βρίσκονται στην παραλία της Πλάκας.
Ενοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο από την εταιρία μας και από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να κάνετε ένα τουρ στην περιοχή της Πιερίας και φυσικά να επισκεφτείτε και την πολύ όμορφη και παραθαλάσσια περιοχή της Πλάκας Λιτοχώρου.

Προσφέρουμε ιδιωτική μεταφορά (transfer) από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στην Πλάκα Λιτοχώρου