Ψακούδια

 

Τα Ψακούδια Χαλκιδικής είναι ένας παραλιακός οικισμός της Ορμύλιας. Απέχουν από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης 70 χλμ, δηλαδή περίπου 1 ώρα οδήγηση με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο το οποίο μπορείτε να παραλάβετε από την εταιρία μας, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 4 χλμ από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.
Τα Ψακούδια αποτελούν πύλη εισόδου για τη Σιθωνία Χαλκιδικής εξαιτίας της γεωγραφικής τους θέσης. Η κύρια ασχολία των κατοίκων είναι ο τουρισμός και η αλιεία. Η παραλία του χωριού έχει μήκος 4 χλμ. και έχει επανειλημμένα βραβευτεί με Γαλάζια Σημαία.
Ο οικισμός Νησί, που απέχει μόλις 2 χλμ. από τα Ψακούδια, είναι το πιο τουριστικό μέρος των Ψακουδίων, και εκατοντάδες τουρίστες το επισκέπτονται κατά τη διάρκεια των διακοπών τους καλοκαιρινούς μήνες.
Τα Ψακούδια Χαλκιδικής αποτελούν έναν ιδανικό προορισμό για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Έχοντας σαν βάση τα Ψακούδια, μπορείτε να κάνετε εξορμήσεις σε ολόκληρη τη χερσόνησο της Σιθωνίας με το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο, το οποίο μπορείτε να παραλάβετε από την εταιρία μας και από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης σε πολύ οικονομικές τιμές.

Προσφέρουμε ιδιωτική μεταφορά (transfer) από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στα Ψακούδια Χαλκιδικής