Θεσσαλονίκη – Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Ride and Drive rent a car

Η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας με πληθυσμό 1.084.001 κατοίκους. Ιδρύθηκε το 316 π.Χ. και αποτέλεσε σταυροδρόμι μεταξύ Δύσης και Ανατολής, των Βαλκανίων και του Αιγαίου. Ο ρόλος της κατά την αρχαιότητα αποδείχτηκε τρανός διότι το λιμάνι της κατά τους Ρωμαϊκούς και τους Βυζαντινούς χρόνους είχε στρατηγική και εμπορική σημασία. Με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας από την Ride and Drive rent a car θα μπορέσετε να την εξερευνήσετε άνετα και οικονομικά.
Το κέντρο της Θεσσαλονίκης αποτελούν η περιοχή από τον Λευκό Πύργο έως την Πλατεία Αριστοτέλους και την Εγνατία Οδό. Η πολιτιστική ζωή στη Θεσσαλονίκη δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, καθώς έχει να προσφέρει πληθώρα συναυλιών, εκθέσεων, θεατρικών παραστάσεων και φεστιβάλ. Όσον αφορά τη νυχτερινή ζωή και τη διασκέδαση η Θεσσαλονίκη έχει να προσφέρει πολλές εναλλακτικές σε μπαρ, κλαμπ και εστιατόρια. Το καλοκαίρι ανοίγουν τα καλοκαιρινά μαγαζιά τα οποία βρίσκονται στην ανατολική μεριά της Θεσσαλονίκης σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιόμετρο από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Πολύ κοντά στο αεροδρόμιο βρίσκονται και οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων Ride&Drive από όπου μπορείτε να ενοικιασετε αυτοκίνητο για την πιο γρήγορη και άνετη μετακίνηση σας, καθώς σας μεταφέρουμε από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης απευθείας στα γραφεία της Ride&Drive για την παραλαβή του αυτοκινήτου σας.
Δυστυχώς η μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη με τα λεωφορεία είναι αρκετά χρονοβόρα και το μετρό είναι ακόμα υπό κατασκευή. Για το λόγο αυτό θα ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετική η ενοικίαση αυτοκίνητου και για την ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση σας η Ride&Drive σας το παραδίδει απευθείας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.
Όσον αφορά την ιστορία της Θεσσαλονίκης θα μπορούσατε να κάνετε τουρ στους αρχαίους τάφους της Βεργίνας, το Μέγαρο Μουσικής, τα πολυπληθή θέατρα αλλά και τις πινακοθήκες με τον μεγάλο αριθμό εκθέσεων που γίνονται κάθε χρόνο εκεί. Αξιόλογα είναι και τα μουσεία με εξέχουσα θέση το αρχαιολογικό. Ο αρχαιολογικός πλούτος της Θεσσαλονίκης σίγουρα δε θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Για την μετακίνηση στους διαφόρους αυτούς προορισμούς ένα ενοικιασμένο αυτοκίνητο από την Ride&Drive η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης θα ήταν ιδανικό για τη διευκόλυνση σας.

Προσφέρουμε ιδιωτική μεταφορά(transfer) από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης για το κέντρο της Θεσσαλονίκης